Hirdetés

Utolsó lehetőség olcsóbban Xbox One-t és játékokat venni!

|

Sajnos utolsó napjához érkezik a Joy napok programsorozata, de ma még lecsaphattok a különböző kedvezményekre az 576 üzleteiben. Akinek ez nem lenne elég, bónuszként találkozhat a GS-csapat tagjaival is.

Hirdetés

Jövő héten az 576 roadshow keretében még két budapesti helyszínen, az Allee-ban és az Arena Plazaban egy gamer bulival zavarjuk majd meg a gyanútlan vásárolgatók nyugalmát, viszont a Joy napok keretében már csak ma válthatjátok be a kuponjaitokat. Persze játszani is jöhettek, Budapesten a Westend szökőkútnál, Pécsen az Árkád első emeletén vagyunk, a Deichmann és a Douglas között. Ha már amúgy is arra jártok, köszönjetek be a két helyszínen táborozó kollégáknak is, vagy próbáljátok ki magatokat a kiállított Xboxokon zajló versenyeken.

A Joy magazinból beszerezhető kupon egész jó kis engedményeket garantál neked az 576-boltokban: ha valamelyik menő exkluzív miatt szemeztél az Xbox One-nal, akkor szerencséd van, mert ma még 10 000 Ft kedvezménnyel szerezheted be a Microsoft jelenleg generációs konzolját. Ha pedig a gép már megvan, kétezer forintot spórolhatsz egy új Xbox One-játékon.

Ha ezek annyira nem mozgatták meg a fantáziád, érdemes átböngészni, milyen használt játékok vannak éppen készleten a hozzád legközelebb lévő 576-ban, ugyanis mindegyiket 25% kedvezménnyel hozhatod el a kupon felmutatásával. Ha ezek nem éppen azok az akciók, amikre vágytál, érdemes lecsekkolni az 576 oldalát más jóságokért, most például 40% kedvezményekkel kaphatsz jegyeket az egészen zseniális Video Games Live budapesti koncertre, ha bármilyen játékot vásárolsz. És ha GameStar magazint veszel a boltban, annak felét (vagyis 1000 forintot) bármire levásárolhatod, ez egy örök érvényű akciónk!

 

Természetesen az elmúlt két naphoz hasonlóan lerohanhatjátok kérdéseitekkel és rajongásotokkal (igen, szerények vagyunk) a GameStar-csapat tagjait a Westendben, illetve mai vidéki helyszínünkön, a pécsi Árkádban. Novemberben egyébként még sok helyen összefuthattok velünk, a fent említett két roadshow-állomáson kívül lesz GameNight és kétnaposra bővült PlayIT, úgyhogy reméljük minél többetekkel találkozunk még ebben a hónapban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)