Hirdetés

A Camponában és a KÖKI Terminálban vár a hétvégén az 576 KByte Roadshow

|

Finiséhez közeledik az 576 KByte Roadshow, így a hétvégén is ütős játékfelhozatal, játékakciók és nyeremények várnak titeket a Camponában és a KÖKI Terminálban.

Hirdetés

Általában csak egy napra szokott megjelenni egy-egy helyszínen az 576 KByte Roadshow, viszont ezen a hétvégén vasárnap is nyüstölhetitek a legújabb játékokat a KÖKI Terminálban, szombaton pedig ott és a Camponában is.

Hasonlóan a két héttel ezelőtti kiváló hangulatú bulihoz, ezúttal is kipróbálható lesz a Rise of the Tomb Raider, a Fallout 4, vagy éppen az Assassin's Creed Syndicate. A nem kevés kiállított konzol mellett ezúttal néhány PC-t is találtok, amiken a Star Wars Battlefront pörög majd, de persze nem csak a játékokért lesz érdemes kilátogatni. A KÖKI Terminálban a színpadi show szórakoztatja majd az arra járókat, ahol nem csak egy méretes kivetítőn játszhattok, hanem nyereményekkel is gazdagodhattok, ahogy a tánctudásotokat is megvillanthatjátok a Just Dance-ben.

Sajnos ezúttal a Guitar Herózás elmarad, viszont a játékot kedvezményesen vihetitek haza a roadshow-n kiosztott kupon beváltásával, ha pedig ehhez nem lenne még konzolotok, az egyébként sem túl drága használt konzolok közül is hazavihettek egyet akciós áron.

Kezeket fel, kit találunk a hétvégén a roadshow-n?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)