Hirdetés

58 órára rúg a Borderlands 2 kampánya

|

Rengeteg játéknál számít negatívumnak a túl rövid kampány, de a Borderlands 2 biztosan nem fog ezek közé tartozni.

Hirdetés

A világ első számú, legveszélyesebb 13 éves kislánya után egy kevésbé veszedelmes jó hírrel kell számolnunk a Borderlands 2 kapcsán.

Rendkívül illúzióromboló lehet a játékos számára, ha összekuporgatott pénzéből megvásárolt terméke csupán 5-6 órát, ne adj isten 8-10 órányi kampányt és egyúttal szórakozást tartalmaz. Steve Gibson, a Gearbox egyik munkatársa elárulta a Gamerzines magazinnak egy interjú során, hogy a Borderlands 2-vel kapcsolatban nem kell félnie egyetlen játékosnak, sem, ugyanis a kampány teljesítéséhez nem kevesebb, mint 58 órára lesz szükség! És Gibson kikötötte, hogy ez még csupán egyetlen végigjátszás, egyetlen karakterrel.

Mindazonáltal Gibson azt nem említette, hogy az ominózus 58 óra a játék összes részének feltárására utal, illetve hány százalékos végigjátszást jelent a majd három napos játékidő. Ti hogy vagytok vele, tetszik, hogy 50 órán felül van a kampány teljesítésének ideje vagy ez már túl hosszú?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)