Hirdetés

666 tehén lemészárlása után áttörés történt a Diablo IV titkának felfedésében

|

Ki hitte volna, hogy mégis csak van Cow Level? Már nemcsak pletykák és elképzelések vannak, hanem tényleges eredmények is.

Hirdetés

Mivel a Diablo IV hangvételében jelentősen komolyabb, mint a Diablo III (vagy akár a Diablo II) volt ezért sokan feltételezték, hogy mókás tehenes pálya most tényleg nincs a játékban. Ettől függetlenül a veteránok nem adták fel a reményt, és erre egy jó okuk is volt.

A Blizzard korábban eltávolított egy küldetést a játékból, aminek leírása szerint egyes ereklyék felhasználásával egy "megtisztító rituálét" kell végrehajtani a tehénistenek nevében. A vadászat azonnal elindult, ahogy az eltávolítás híre szétterjedt.

Hirdetés

A kincsvadászok végre nyomra leltek. Több hónapnyi tehénmészárlás után kiderült, hogy 666 négylábú levágása egy tárgydobást eredményez. Ez a tárgy a szükséges három ereklye egyike lesz, és ha az első megvan, akkor 666 666 másodpercen belül (azaz 7,7 napig) nem eshet másik. Szerencsére az ereklyékkel lehet kereskedni, így meg lehet kerülni a vadászatot, de ha megvan mind a három, akkor felhasználva azokat Ked Bardu ökörszobra előtt, egy kulcs lesz a jutalmunk.

Ez a kulcs megnyitja a Forlorn Hovelt, ahol megölve mindent, kapunk egy stamina potiont, ami egy 5 perces buffot ad. Innen jön a nagy kérdés: hogyan tovább? Erre még nem tudja a választ a közösség. A vadászat most teljes lendülettel zajlik a Cow Level megtalálásáért, de egy dolog már biztos: a titkos pálya bizony létezik.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)