Hirdetés

7 percnyi gameplay érkezett a System Shock remake-ből

|

Felfedezünk, hackelünk, harcolunk és reménykedünk.

Hirdetés

Sok ideje várjuk már, hogy megjelenjen a System Shock remake, ami a most megjelent videó után tényleg olyan, mint amivel egyszer majd egy jót játszhatunk. A gameplay részeként láthatjuk, hogy milyen lesz az alternatív utak keresése, a kiborgok és mutánsok elleni harc és még hackerkedünk is egy kicsit.

Hirdetés

A videó utolsó képkockáiban azt láthatjuk, ahogy a játékos alaposan kitömi ólommal a vele szemben álló robotot, amit látszólag nem lesz könnyű legyőznie:

A System Shock egy ikonikus FPS, ami olyan sorozatoknak kövezte ki az utat, mint a BioShock vagy a Dishonored. A sztoriban egy hackert alakítunk, aki a Citadel Station nevű űrállomáson ébred, ahol aztán szörnyű megpróbáltatások várnak rá, melyek mögött a PC-s játékok egyik legikonikusabb főgonosza, SHODAN áll.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)