Hirdetés

70-es szint Modern Warfare 2-ben, egyetlen ölés nélkül

|

Egyetlen kill nélkül szeretne eljutni a 70-es szintig a hardcore Modern Warfare 2 játékos

Hirdetés

Kemény fába vágta fejszéjét egy hardcore Modern Warfare 2 játékos, aki a PSN hálózatán Mr_No_Kills nick alatt fut. Polgári nevén Glen McCracken úgy kíván elsőként eljutni a maximumot jelentő 70-es szintig a Modern Warfare 2 multijában, hogy ezalatt egyetlen fraget sem szerez.

A különös kezdeményezésre a Gameinformer figyelt fel, és ők adtak először hírt róla. McCracken elmondása szerint valami izgalmasba szeretett volna kezdeni, mert már ötször jutott el lvl70-ig . Innen az ötlet hogy pusztán a riot shield használatával, ölés nélkül elsőként jusson el az utolsó szintig. Bár az elején flashbang gránátot is használt, ezt később elvetette, tekintve hogy a nagyon alacsony életerejű ellenfeleket sok szerencsével azzal is meg lehet ölni. McCracken tegnap estig 11-es szintig jutott, 272 halállal és nulla gyilkolással. Számításai szerint két hónapra lesz szüksége, hogy ő legyen az első nulla killes, 70-es szintű Modern Wafare 2 játékos. Csapattársai gondolom szerethetik furcsa hóbortja miatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)