Hirdetés

7.1 millióan az Xbox Live-on

|

Akárcsak például a WoW, a Microsoft konzoljának online szolgáltatása is egyre csak szedi „áldozatait”: ma már több, mint hétmillió felhasználója van, akik ráadásul nem csak ott lógnak, de vásárolnak is tartalmakat.

Hirdetés

Az Xbox360 tulajok harmada játszik Live Arcade tartalommal – fejenként átlag 6-7 darabról van szó. Ezek a játékok pénzügyileg jó döntésnek bizonyultak: egy év alatt a befektetett pénz 156%-a jött vissza átlagosan; mintegy 30 millió dollárról beszélünk. Mindezt úgy, hogy az összes Xbox360 tulaj harmada nem is hallott az Xbox Live Arcade-ról, és akik kipróbálták, azoknak is csak 28%-a vásárolt legalább egy játékot (köszönet az infóért a Frank N. Magid Associates-nek és a GameDaily–nek).
Eddig 25 millió letöltést kezdeményeztek a rendszeren keresztül. Ezt a számot az év végére a Microsoft 45 millióra tervezi felhozni, és ennek érdekében száznál is több játékot kínálnak majd letöltésre.

xbox_live_logo_lo_res.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)