Hirdetés

7,2 megapixel a Sonytól

|

Olvastam már telefonokról 6 megapixeles kamerákkal beígérve jövőre és sok más hasonlóról. A Sony viszont most - az ő termékvonalát tekintve mindenképp - nagy újítással rukkol elő. Cybershot DSC-P150 névre hallgató digitális fényképezőgépet dob majd a piacra 550 dollár árértékben, mely 7,2 megapixeles képek készítésére alkalmas. Az 1,8"-es LCD kijelző 130 pixelt rejt magában, a készülék pedig 147 grammot. 1,3 másodperccel a bekapcsolás után fényképezhetünk (akár 3072 х 2304-es méretben), 6 centiről makrózhatunk, és 640x480-as felbontású videót készíthetünk, 30 fps-sel a háta mögött. Az alant csillogó-villogó készülékbe természetesen fér Stick/Memory Stick PRO kártya és az USB 2.0-át is támogatja.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)