Hirdetés

8 év után fedeztek fel egy elég para easter egget a Silent Hill 2 HD-ben

|

A Silent Hill 2 HD 2012-ben jelent meg, de most egy szemfüles játékos észrevett az intrójában valamit, amire eddig senki nem jött rá.

Hirdetés

A Silent Hill széria előszeretettel alkalmazott rejtett hangulati elemeket az élmény fokozására, és bizony easter eggből is akadt bőségesen a megjelent játékokban. Most a széria második részének intróját nézte át valaki tüzetesebben, és megtalált egy kis kikacsintás a játékosok felé, melyre eddig senkinek nem sikerült ráakadnia. 

Hirdetés

A főhős egy ponton konkrétan farkasszemet néz a játékossal. Ezt egyébként nem vehetjük észre, hiszen az árnyékok miatt James arca nem látható, és egyébként is ki gondolná, hogy a tükörben nem önmagát vizsgálja, hanem a játékossal szemezget. Az ilyen hírek kapcsán felmerül bennünk a kérdés, hogy vajon hány játék lehet, mely hasonló easter eggeket tartalmaz, de a játékosok talán soha nem ismerik fel azokat.

In Silent Hill 2 the intro scene shows the protagonist James looking into a mirror. Increasing the brightness shows he is not actually looking at his reflection, but rather directly at the ‘camera’. This is not noticeable in game due to shadow, but suggests James is gazing at us as the player. from r/gaming

 

Nektek melyik a kedvenc videojátékos easter eggetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)