Hirdetés

8 magos Armari űber-PC, elárasztva!

|

A címben szereplő cég neve nem sokaknak csenghet ismerősen, pedig, ha csúcsgépekről van szó, érdemes odafigyelni rájuk.

Hirdetés

Az Armari körülbelül két éve kezdte el „szuper számítógép a dobozban" néven futó projektjét, számol be a Hexus magazin. Az akkor elkészített koncepciót aztán szépen elkezdték megvalósítani, csinosítani, fejleszteni és előkészíteni a gyártásra. A mérnökök keze alatt sokáig égett a munka, de lassacskán végére ér a folyamat. A teljesítmény mellé kinézet is kell, így összegyúrtak valami rendhagyót. Az ihletet egy koncepció autó és néhány ipari forma adta. Meg kell hagyni igen jól sikerült az egész masina.

 

amari.jpg

 

A fekete talpazatot kellőképpen agresszív fém betét töri meg, és ebből emelkedik ki egész nagy eleganciával, az áttetsző fedél. De térjünk is rá a hűtésre, hiszen innen a furcsa cím. Ugyanis a vízhűtést Armariéknál kicsit másképpen értelmezték. Ez abban rejlik, hogy a gépet körülvevő tartálynak tűnő „fedél" tényleg tartály, hiszen a hardver kompozíció el van árasztva a hűtőfolyadékkal (folyékony fluorokarbon). Az új Armari gépről még pár képet és információt oldalunkon (Computermode) találtok, a Hexus.tv videójával együtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)