Hirdetés

8800 GT is vizesen EK módra!

|

A szlovéniai székhelyű EK WaterBlocks már-már saját névjegyének tudhatja a plexi fedéllel gyártott vízhűtő blokkokat.

Hirdetés

Ezek közé tartoznak a teljes VGA-t lefedő blokkok is. Ez annyit takar, hogy nem csak a GPU-t tudjuk bekötni a vízhűtő rendszerbe, hanem a kártyán lévő memóriákat és esetenként a MOSFET-eket is. Ez a hűtés tekintetében igen előnyös, de a kompatibilitást tekintve már kevésbé, így újdonságként mutathatom be, a 8800GT kártyákra tervezett szériát. A felépítés és a felhasznált anyagok a cég eddigi hagyományait követik.A hő felvevő rész rézből van, a fedél, pedig áttetsző plexiből. A MOSFET-ek hűtését szolgáló rész alumíniumból készül és külön fel és leszerelhető.

 


 

Az új blokkokat SLI kártyákkal való használatra is felkészítették, ami azt jelenti, hogy a csövek csatlakozása a hűtő alsó és felső oldala felől is fölszerelhető. Ha már a csatlakozókról van szó, meg kell jegyezni, hogy 8/10- es és 8/11-es csövekhez való csatlakozókat is rendelhetünk, de megoldhatjuk a konnektálást saját darabokkal is, ez esetben 3/8 colos vagy ½ colos menetek közül választhatunk. A termékről oldalunkon is olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)