Hirdetés

8800 GT végleges képek és specifikáció

|

Egy hibás frissítés miatt a Foxcon gyakorlatilag közkincsé tette új, 8800GT -512N névre hallgató modelljét, ami több érdekességet is tartogathat nekünk, vásárlóknak.

Hirdetés

Az első érdekesség a kártya festése, az elmúlt időkben inkább a komor, fekete, sötét színek domináltak, az új generáció úgytűnik már sokkal látványosabb lesz ezen a téren. A külsőségeken túllépve viszont e belső tartalom is figyelemre méltó, PCI-E 2.0-ás csatlakozófelülettel, de csak DX10 támogatással és 256 bites memóriával érkezik (utóbbi 512 mega, GDDR3 1800MHz-en). A GPU 600MHz-es G92 (a gyári adatlapon vélhetően elírás miatt G96), és már a 65nm-es gyártástechnológiára épül, így kevesebb hőt disszipál az elődöknél. A shader processzorok 1512MHz-en járnak, bár számuk egyelőre ismeretlen. A várható árakról is csak találgatni tudunk, de hamarosan debütálnak, így akkor többet tudunk mondani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)