Hirdetés

9 újabb játék szervereit lövi le az EA, köztük a Crysis 3-ét és a Dead Space 2-ét

|

Nem maradt már sok időnk kiélvezni az online funkciókat.

Hirdetés

Még márciusban számoltunk be róla, hogy nagytakarításba kezdett az Electronic Arts, aminek következtében a rajongók december 8-ával búcsút inthetnek a Battlefield Bad Company és a Battlefield Bad Company 2 többjátékos módjainak (a kampányok szerencsére megmaradnak), a teljes egészében online multiplayerre kihegyezett Battlefield 1943-nak pedig egyszer és mindenkorra reszeltek. Akkor úgy tűnt, hogy a tisztogatás (még a digitális piacterekről is eltűntek az említett címek) áldozatául esik a Mirror's Edge is, ám utóbb kiderült, hogy csak egy hiba folytán került fel a DICE parkourös akciójátéka a listára.

Aki abban bízott, hogy egy időre kitombolta magát a kiadó, és békén hagyja a korban már jócskán benne járó többi kedvencét, annak sajnos csalódást kell okoznunk, mivel további kilenc játék támogatásának vet véget még az év vége előtt.

Hirdetés

A sort a Crysis 3 (Steam, EA App, Playstation 3, Xbox 360) nyitja szeptember 7-én, akkor válik elérhetetlenné a Crytek lövöldéjének többjátékos módja, és mivel a Crysis 3 Remastered csak a kampányt tartalmazza, ez végleges búcsút jelent. Október 10-én a Tiger Woods PGA Tour 14 (Playstation 3, Xbox 360) következik, majd pedig a Restaurant DASH: Gordon Ramsay (Apple, Google, Amazon) jut ugyanerre a sorsra október 30-án.

November 6-ára a futballrajongók fognak majd gyásznapként emlékezni, ekkor nyugdíjazza az EA Sports a FIFA 18-at (PC, PlayStation 4, Xbox One), a FIFA 19-et (PC, PlayStation 4, Xbox One), a FIFA 20-at (PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch) és a FIFA 21-et (PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch).

Végezetül december 8-án a már említett Battlefieldekkel együtt a Dead Space 2 (PC, PlayStation 3, Xbox 360) és a Dante's Inferno (PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360) lovagol el a naplementébe. A szerverek lekapcsolás az űrhorror Outbreak módját érinti, míg a pokoli kaland híveinek az online kooperatív mód hiányával kell majd megbarátkozniuk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)