Hirdetés

A 2K kliense okozza a Marvel's Midnight Suns technikai gondjait, egyszerű a megoldás

|

A 2K Launcher önmagában alátámasztja, hogy jogos a PC-s tábor őszinte gyűlölete a hasonló programokkal szemben: haszna nincs, de rengeteg erőforrást visz el.

Hirdetés

A Marvel's Mindight Suns PC-s játékosai kollektívan azt javasolják, hogy kerüljük el a 2K Launchert. A rajongók mérései szerint hatalmas különbségek vannak a framerate és stabilitás tekintetében, attól függően, hogy hagyjuk-e a játékot ezzel együtt indulni vagy sem.

Még kifejezetten erős hardvereken is szenved a Midnight Suns, ami végül elvezetett odáig, hogy a játékosok elkezdték kinyomozni a problémák lehetséges okait. Ez vezette el őket a 2K klienséhez.

Hirdetés

A nyomozásban az is segített, hogy a 2K programjával már korábban is voltak problémák: a BioShock és a The Quarry is megszenvedte a keretrendszer jelenlétét. A Midnight Sunsnál szerencsére nem túl bonyolult megkerülni azt: az egyetlen dolgunk, hogy megkeressük a MidnightSuns-Win64-Shipping.exe helyét a merevlemezünkön (a Steam könyvtárunk MidnightSuns/Binaries/Win64 könyvtárában lesz), beírjuk az elérési utat a Steam Properties, Launch Options részébe, és mögé egy szóköz után odabiggyesztjük, hogy "%command%" (idézőjelek nélkül).

Ha ezt sikerült, akkor Steam a 2K Launcher nélkül fogja indítani a játékot, ami jelentős teljesítménynövekedéshez fog vezetni. Minden vágyunk, hogy egyszer úgy ébredjünk, hogy a játék kiadók békén hagynak minket ezekkel a haszontalan programokkal, de addig az áldott napig a közösség tanácsaiban bízhatunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)