Hirdetés

A 8 megabájtnál nagyobb Cyberpunk 2077 mentések tönkremehetnek

|

Ha szerettek rengeteg cuccot őrizni az inventoryban és tengernyi kraft-alapanyagot tárolni vész esetére, akkor egyelőre változtatnotok kell szokásaitokon.

Hirdetés

Lassan szinte lehetetlen úgy hírt írni a Cyberpunk 2077-ról, hogy ne változtassuk linkfarmmá az első bekezdéseket, hogy mindenki tisztában lehessen az előzményekkel - készítettünk egy videót is melyben megpróbáltuk összefoglalni, hogy egészen pontosan mi is történik jelenleg a játék körül, érdemes lehet megnézni, ha még nem láttátok. Azóta "csupán" annyi fejlemény történt az ügyben, hogy a befektetők csoportos pert fontolgatnak a vásárlók megtévesztése miatt. Sajnos most egy újabb gondról számoltak be a fejlesztők, ami csak újabb olaj lehet az elégedetlenkedők tüzére. 

Ha kialakult már bennetek valamennyi gamer-ösztön, akkor valószínűleg ti is gyakran mentetek, amikor egy olyan játékot pörgettek, melyben sok bug található. A Cyberpunk 2077 esetében sajnos ez sem biztosíték arra, hogy könnyen visszatölthetünk, ha esetleg erre lenne szükségünk.

Hirdetés

Egy játékos számolt be arról, hogy valami problémája akadt a mentésekkel. Erre érkezett a GOG.comon (mely a CD Projekt Red tulajdonában lévő digitális bolt) egy válasz, melyben elmondják: előfordulhat, hogy a 8MB-nál nagyobb mentések véglegesen tönkremennek.

A megoldás az, hogy minél kevesebb tárgyat és kraftolási alapanyagot tartunk az inventorynkban, hogy ne lépjük át a 8 megabájtos határt. A fejlesztők szerint már dolgoznak a frissítésen, mely megoldja ezt a gondot, de a tönkrement mentéseinket ez sem fogja visszaállítani. Hogy hogyan tudjátok a mentéseitek méretét ellenőrizni azt egy reddit-posztban részletesen összeszedték minden platformhoz:

Card

A hiba a jelek szerint nem jelentkezett mindenkinél, de azért jobb biztosra menni, különben nagyon kellemetlen élményben lehet részünk, amikor folytatni szeretnénk a kalandot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)