Hirdetés

A Back 4 Blood gyakorlatilag megadta a kegyelemdöfést egy másik kooperatív játéknak

|

Korábban is mérsékelt érdeklődés övezte az Aliens: Fireteam Elite-et, de mostanra sajnos sokat romlott a helyzet.

Hirdetés

Nem lett éppenséggel kiemelkedő alkotás a kooperatívan játszható Aliens: Fireteam Elite, aminek akadtak pozitív elemei, de talán már a megjelenése táján gyanítható volt, hogy nem ez lesz a legújabb sikerjáték.

Időközben pedig megjelent a vetélytársnak tekinthető Back 4 Blood, és úgy tűnik, hogy a többség inkább zombikra szeret vadászni a xenomorfok helyett.

Hirdetés

A Steam Charts mérései alapján volt olyan, amikor egyszerre 15550 játékos pörgette az Aliens: Fireteam Elite-et, és ez a csúcs persze meg sem közelíti a CS:GO vagy a Dota 2 számait, azért nem nevezhető katasztrofálisnak. Jelen állás szerint viszont kicsi az esély arra, hogy új rekordot állítson fel a Cold Iron Studios lövöldéje, ugyanis a cikk írásakor az 1000-et sem érte el a 24 órás csúcs, és ennek csak töredéke játszott egy órája.

Nem biztos, hogy a népszerűség csökkenése mögött kizárólag a Back 4 Blood áll, hiszen számos értékelés szerint a Fireteam Elite kifejezetten középszerű játék lett. A helyzeten pedig az sem segített, hogy eddig ritkák voltak a nagyobb frissítések.

Szerintetek az Aliens: Fireteam Elite vagy a Back 4 Blood lett szórakoztatóbb?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)