Hirdetés

A Baldur's Gate 3 beindította a mémgyárat, mindenki máshogy élvezi a játékot

|

Mindenki azt hiszi magáról, hogy neki van a legnagyobb karizma módosítója a Kardpart innenső részén.

Hirdetés

Régen volt már, hogy az internet egésze ennyire beleszeretett volna egy szerepjátékba. A Baldur's Gate 3 letarolta a közösségi oldalakat, fél kézzel leuralta a játékos fórumokat, és megállíthatatlanul pörgeti a kasszákat világszerte. Nem is csoda, hogy özönlenek a videós, szöveges és képes mémek minden irányból.

Rengetegen most élik ki az évek óta tartogatott Dungeons & Dragons álmaikat, ennek eredményeképp pedig fura karkaterbuildek és nevetséges gyilkossági tervek lepték el a videómegosztókat.

Hirdetés

Mint dungeon master, a lenti videó rengeteg emléket hoz fel belőlem. Minden agyament gyilkossági terv láttán megszólal a fejemben a hat játékosom, ahogy két órán keresztül tervezgetik az 5 HP-s NPC lemészárlásának nevetségesen túltolt módját.

Aztán ezeknek a terveknek általában ez a végük:

Me in the cutscenes after a boss fight
by u/BryTheGuy98 in BaldursGate3

Vannak persze még vicces pillanatok streamekből, nem várt karakter összeállítások és meglepő testfelépítések. Az internet nagyon élvezi a Baldur's Gate 3-at.

Guys.... I think I uh.... made a summon build (?)
by u/Frosty_Ad4156 in BaldursGate3

@glitchthroughtheground The sheep in Baldur's Gate 3 are people! #baldursgate3 #baldursgate #sheep #rpg #funnygamermoments ♬ original sound - GTTG

@variant_geek_podcast #CapCut She has to stay in the party but can she please hit consistantly please #baldursgate3 #baldursgate #dnd #dnd5e #gamingontiktok #gamingmemes #fypシ #shadowheart #dungeonsanddragons ♬ original sound - Variant Geek Podcast

Gaming with a GF that prefers a more direct approach.
by u/OneNuttedHippie in BaldursGate3

I couldn't be bothered to deal with it.. Bye Gale.
by u/Guitoudou in BaldursGate3

@dmotta3 #gaming #videogames #baldursgate3 ♬ original sound - dmotta

@elinatwitch This game has something for everyone 😏 #baldursgate3 #baldursgate #fyp ♬ original sound - Elina :)

@thelarxa #baldursgate3 #gametok #games #fyp ♬ original sound - Larxa

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Steam nagyra becsült közössége is elmondta a véleményét, és jobbnál jobb kritikákat fogalmaztak meg a játékkal kapcsolatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)