Hirdetés

A Baldur's Gate 3 díjnyertes színésze csatlakozott a Fallout: London modprojekthez

|

A Forgotten Realms kedvenc vámpírja hamarosan a poszt-apokaliptikus Londonba költözik.

Hirdetés

A Fallout: London egy hatalmas modprojekt, ami évek óta készül. A fejlesztőcsapat ténylegesen egy nagy kiegészítőként tekint a Fallout 4 nem hivatalos bővítményére: egyedi scripteket írtak dolgokhoz, számtalan új küldetést raktak össze, és rengeteg saját modellt és egyéb extrát építettek a londoni kalandhoz.

Az minőség melletti elkötelezettségüket mi sem tükrözi jobban, hogy felfogadták Neil Newbont, mindenki kedvenc Baldur's Gate 3-as vámpírját az egyik szerephez.

Newbon a Baldur's Gate 3 előtt többek között olyan címekben szerepelt, mint a Final Fantasy 16, a Resident Evil Village, a Xenoblade Chronicles 3, és a Resident Evil 3. Az úriember nem most kezdte a karrierjét, de a közelmúltban egy díjat is kapott alakításáért a The Game Awardson.

Hirdetés

Newbon nem kis név a szakmában, de nem ő az egyetlen aki vállalt szerepet a modban. Anna Demetriou, Sophia hangja a Plague Tale: Requiemből és Dorysé a Final Fantasy 16-ból, szintén szerepel a stáblistán. Egyelőre se Demetriou, se Newbon karakterét nem ismerjük, de utóbbiról legalább egy képet kaptunk.

A Fallout: London 2024. április 23-án érkezik.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)