Hirdetés

A Baldur's Gate 3 főnökének fia medvékről kap fotókat a haverjaitól

|

A medvés szexjelenet akkora sikert aratott, hogy még Swen Vincke 17 éves fia is attól van kiégve.

Hirdetés

A Baldur's Gate 3 egy hatalmas, csodálatos kaland, tele mágiával, harcokkal, diplomáciával és a Sword Coast megannyi szörnyetegével. A Baldur's Gate 3 ugyanakkor az a játék, amiben egy medvével lehet szexelni. Kitalálhatjátok, hogy a két opcióból melyik tette igazán népszerűvé a címet. Amikor a Larian felhozta a macis témát, akkor senki sem számított arra, hogy az lesz majd a BG3 legnagyobb marketinges fegyvere.

Swen Vincke sem látta jönni a medvés mémeket, de mint kiderült, ez kellett igazából ahhoz, hogy a játéknak globális sikere legyen.

"Megakartunk mutatni egy jelenetet, ami aláhúzza, hogy ez egy filmszerű játék, amiben a karaktereknek igazi mélysége van. A medve nyilván egy druida, aki életének egy részét macibőrben töltötte, szóval ez innen jött. Amikor kitalálsz valami hasonlót, akkor jönnek a kérdések, hogy mit is jelent medveként élni. Mert hát bizony vannak kanos medvék a világban."

Vincke szerette volna, ha az emberek látják a döntéseik filmszerű jelenetekkel illusztrált következményeit, és erre a szexjelenet kiváló opciónak tűnt. Ráadásul a medvés videó felbukkanása pont egybeesett az első előzetesek megjelenési időpontjával, így akinek felkeltette figyelmét a dolog, az mehetett is érdeklődni a játék többi része után.

Hirdetés

Ennek azonban lett egy előre nem látott következménye is. Kiderült ugyanis, hogy Vincke 17 éves fiának haverjai is látták a jelenetet.

"Megjelent a fiam és elkezdte mesélni, hogy 'apa, emberek medvés képeket küldenek nekem, erre nem voltam felkészülve'. Hallottam, ahogy kiabál a haverjainak a szobájából, hogy 'IGEN, TUDOM!'."

A Baldur's Gate 3 sikeréhez több tényező is hozzásegítette a Lariant, amiről írtunk is egy kimerítő anyagot, és bizony, a medveszerelem is része volt a képletnek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)