Hirdetés

A Baldur's Gate 3 következő frissítése Mac-támogatást is hoz, de nem csak ezért lesz érdemes telepíteni

|

A Larian Studios addig üti a vasat, amíg forró, így gyorsan le is szállítja a Patch 3-at, benne egy rakat javítással.

Hirdetés

Nem mindennapi a Baldur's Gate 3 teljesítménye, aminek még egy ilyen példátlanul erős évben is sikerült az élre törnie. Hogy megválasztják-e az év játékának, az idővel kiderül, de ennél fontosabb, hogy a Larian nagyon szeretné, ha előbb-utóbb mindenki játszhatna vele.

A PS5-ös változat már megjelent, az xboxos kiadás is úton van, a jövő hét folyamán pedig már a Mac tulajdonosok is élvezhetik majd a játékot. Szeptember 21-én ugyanis érkezik a Patch 3, ami elhozza a teljes körű almás támogatást.

Hirdetés

A játék tele van tartalommal, lélekkel és csodálatos pillanatokkal, de sajnos bugoktól és teljesítménnyel kapcsolatos hibákból sem mentes. Mostanra ezek jelentős részét javították, de van még mit csiszolni, amit maga a Larian Studios elnöke is beismert. A Patch 3 egy újabb nagy lépés lesz a Baldur's Gate 3 állapotának kikalapálása felé, ami egy napon remélhetőleg a minimum gépigény csökkentéséig is vezethet.

Akármit is rejt egyébként a Patch 3, valami készül a játék körül. A napokban felbukkant egy videó, amiben láthattuk, ahogy a főbb karakterek szinkronszínészei összegyűltek egy stúdió-szerű szobában. Netán újabb felvételeket rögzítenek? Esetleg egy Baldur's Gate 3-as D&D parti állt össze? Nem lehet tudni, mi mindenesetre izgatottak vagyunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)