Hirdetés

A Baldur's Gate 3 nem csak PC-re és Google Stadiára jelenik meg

|

A Baldur's Gate 3 early access verziója egy harmadik platformot is meg fog célozni, de jó eséllyel ez a bejelentés emeli meg a legkevesebb játékos pulzusát.

Hirdetés

A mai nap folyamán startol el a Baldur's Gate 3 early access verziója, a Larian Studios illetékesei pedig váratlanul bejelentették Twitteren, hogy a korábban megjelöl két platform, vagyis a PC (Steam, GoG) és Google Stadia mellett bizony Macen is játszható lesz a klasszikus RPG széria folytatása. Ideje felszabadítani némi helyet a játéknak a Maceteken, mivel 150 GB-os letöltésre kell számítani. Előtöltés nincs, a sávszélességet a hivatalos start pillanatától, ma este 7-től lehet majd beizzítani.

Nem újkeletű dolog egyébként, hogy egy Baldur's Gate játék MacOS-re is megjelenik, hiszen az Apple platformjának játékosai 2000-ben és 2001-ben az első két részt is megkapták - két, illetve egy évvel az eredeti PC-s megjelenések után.

Hirdetés

A Baldur's Gate 3 steames aloldalán arra hívták fel a figyelmet a fejlesztők, hogy az early access verzió első fejezete ugyan már készen van, a második és harmadik felvonáson azonban továbbra is dolgoznak, ezek tekintetében pedig egyelőre még nem tudnak pontos megjelenési dátummal szolgálni. A korai hozzáférésbe belekóstoló játékosok öt előre generált karakter közül válogathatnak, valamint elkészíthetik saját hősüket is - ehhez 16 faj és 6 karakterosztály áll rendelkezésükre. 

A fentebb említett tweetben egyébként négy új képet is találtok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)