Hirdetés

A Baldur's Gate 3 új frissítésében már lengedeznek a péniszek

|

Lehet tippelgetni, hogy a 130 GB-os telepítési méretből mekkora helyet igényelnek a fizikai motorban bekövetkezett változások.

Hirdetés

Nem véletlenül nőtt hatalmasra a Baldur's Gate 3 ötödik frissítése. Számtalan rendszerszintű és tartalmi változtatás is került a játékba, de volt egy apróság, amit csak azok vettek észre, akik ténylegesen új karaktert indítottak, és valamennyi figyelmet szenteltek a nemi szervek kiválasztásának. Sosem hittem volna, hogy ezt valaha is le fogom írni, de ezek a péniszék bizony lengedeznek. A Larian megcsinálta, elhozta a technológiát, amire mindnyájan (vagy legalábbis néhányan) vártunk.

A rajongók a november 30-i frissítés után figyeltek fel a jelenségre, amit a Kotaku újságírói is igazoltak. Ha levetkőzteted az adott karakteredet, és belépsz vele a karakterszerkesztőbe, akkor magad is láthatod, csak annyi a dolgod, hogy tekergeted a pódiumot, amin a hősöd álldogál. A golyók és a hímtagok boldog egyetértésben lifegnek.

Hirdetés

Nem biztos, hogy ez az újdonság, amitől valaki nekiugrana egy újabb 100 órás kalandnak, de ha mégis, akkor nem fogunk ítélkezni. Szerencsére azért ennél bőven több van a Patch 5-ben: új epilógus, új fegyverek, új narratív beszélgetések, és sok minden más.

A Baldur's Gate 3-ról legközelebb a The Game Awardson fogunk hallani, mivel a Larian ott jelenti be az xboxos változat megjelenési dátumát. Az optimistábbak úgy gondolják, hogy aznap már elérhető is lesz a játék digitális kiadása (a dobozos csak jövőre érkezik), de olyan tippek is vannak, hogy egyenesen a Game Passbe kerül. Ha így van, akkor biztos, hogy sokkal több pénzébe kerül a Microsoftnak, mint azt korábban feltételezte.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)