Hirdetés

A Baldur's Gate 3 új javítása igazságot szolgáltatott egy cicának

|

A Larian Studios meghajolt a közösség akarata előtt macskaügyben.

Hirdetés

Hiába elképesztően sikeres PC-n és PlayStation 5-ön is a Baldur's Gate 3, a Larian Studios nem élvezi hátratett kézzel a sikert, folyamatosan dolgozik azon, hogy mindkét platformon jobb legyen a játék, és miként azt a korai hozzáférés alatt tette, most is különösen odafigyel a játékosok igényeire. Emiatt bővül új dialógusokkal/jelenetekkel az egyik társunk, Karlach, és ezért került be a legutóbbi nagy frissítéssel egy varázstükör, amivel megváltoztathatjuk a külsőnket. 

De a listának még nincs vége: a Baldur's Gate 3 legújabb hotfixe pontot tett egy fontos ügy végére, ezzel pedig a Larian sikeresen elkerülte, hogy macskatasztrófa történjen. 

Hirdetés

Aki járt már a játék egyik fontos helyszínén, a Last Light Innben, az valószínűleg összefutott már a His Majesty, avagy magyarul Őfelsége névre keresztelt előkelő cicával, aki egy ideig úgy nézett ki, mint egy szőrtelen fajtársa, a szfinx macska. Csakhogy ez nem szándékos volt, hanem egy bug, ami miatt His Majesty ugyanazt a modellt kapta, mint Steelclaw, egy másik szfinx. A Larian a legutóbbi nagy frissítéssel, a Patch #3-mal kijavította ezt a hibát, és frissítette Őfelsége vizuális megjelenését, hogy külleme passzoljon a nevéhez és a természetéhez. De a történet ezzel nem ért véget.

Mint kiderült, Őfelségének vannak rajongói, akik nem örültek, hogy a fenséges négylábú kiszőrösödött, és felszólították a Lariant, hogy állítsa vissza a "hibás" állapotra. Most, a Hotfix #8 kiadásával a fejlesztőcsapat bizonyította, hogy eljutottak hozzá ezek a panaszok, és bejelentette a javításokat soroló posztban, hogy megborotválta His Majestyt, Steelclaw szemszínét pedig módosította, így már senki nem nézi őket egypetéjű ikreknek. 

Emellett a frissítéssel olyan problémákat is orvosoltak az esetleges összeomlások kiküszöbölésén kívül, mint hogy a társaink már nem adják át nekünk az összes tárgyukat, ha úgy döntünk, hogy a táborban hagyjuk őket. De úgyis a cica a lényeg, nem?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)