Hirdetés

A Baldur's Gate 3-ban van egy „rossz befejezés”, amit egy nyakatekert trükkel lehet csak előrángatni

|

Alig hisszük el, hogy a Larian Studios zsenijei még erre is fel voltak készülve.

Hirdetés

A Baldur's Gate 3 egy hatalmas és csodálatos RPG, amit most is csak azért nem játszok éppen, mert kötelességeim vannak a társadalom felé. Pontosan ezért szeretnék figyelmeztetni mindenkit, hogy a most következő sorok erős spoilereket tartalmaznak.

Szóba fog kerülni a sztori több fontos eleme is, így ha még nem játszottátok végig a főküldetéseket, hess innen. Ne rontsátok el magatoknak az elmúlt évek egyik legjobb játékélményét.

Hirdetés

Aki itt maradt az nagyon fogja élvezni a lenti videót. A játékban ugyanis van három tárgy, három Netherstone, melyek kulcsfontosságúak a kampány szempontjából. Ezek azok a fajta tárgyak, melyeket egy szigorúbb Dungeon Master nem adna a játékosai kezébe, de a Larian nem tartozik ezek közé.

A Netherstone-ok szükségesek ahhoz, hogy megvédjük magunkat és később legyűrhessük a Baldur's Gate mélyén rejtőző Elder Braint. Éppen ezért a köveket nem is dobhatjuk ki az inventorynkból, viszont átrakhatjuk azt külső tárolókba, a külső tárolókat pedig bizony el lehet dobni. Szóval itt jön a képbe BOB_BestOfBugs, aki megfogta a Sword Coast sorsát befolyásoló mágikus kincset, belerakta azt egy vázába, és a vázát lehajította a sötétségbe.

Az eredmény egy rossz befejezés, mert mint kiderült, a Larian Studios még erre is felkészült:

A Larian mindent megtett, hogy megvédjen minket a saját hülyeségünktől, de csodálatos látni, hogy nem csak hagyja a hibák elkövetését, de még fel is készítette rá a játékot.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)