Hirdetés

A baljós karácsony előszele

|

Ha a Harci medvéken múlna, tuti nem lenne gebasz karácsonykor. Ennek bizonyítéka mai Játéközön.hu ajánlónk.

Hirdetés

Harci medvéék, vagyis a Warbears kalandjai már egy ideje közkedvelt időtöltésnek számítanak széles e Interneten, és hogy ez még egy jó darabig így is maradjon, ezért a készítők részéről rendszeres az új részek megjelentetése, ami ugye karácsony előtt elég időszerű. Kla és Steve karácsonyi kalamajkája egy rosszul elsült tréfa következménye. A zárlatos szuperszemüveg kissé káros hatással lesz viselőjére, vétkes barátja pedig akár atomfegyverekkel ellátott biciklit is hajlandó rendelni, hogy társát megmentse -a felelősség teljes hárítása mellett. A játék végén végén feltűnő főgonosz maga a karácsony vírusa, akinek eltökélt célja, hogy kijutva a webre megfertőzze a világot.

Természetesen nem kell halálosan komolyan venni a játékot. Humoros párbeszédei és történetei, vicces feladatai pont annyi fegyelmet igényelnek, amennyivel játszva és vidáman el tudunk ütni egy félórácskát. Ha használjuk általános point-and-click tudományunk, sehol nem fogunk hosszabb időre megakadni. A "The End" felirat után pedig várjunk egy még kicsit az utolsó poénra. Nekem tetszett. 

 

warbears.jpg
 
* * *
 

 

Mai második játékunk, a Mechanical Commando sem kívánja forradalmasítani a flash játékok világát, csupán a Mashlow piramisában előkelő helyet kapott alapvető emberi szükségleteinket (rombolás, gyilkolás) igyekszik kielégíteni. Ez persze csak vicc, mert az öreg ilyenekről nem beszélt. Ám ha ma állítaná fel elméletét már lehet, hogy eme pontok felvétele megfordulna a fejében. Nincs mese, ilyen időket élünk. Visszatérve a játékhoz, egész lényében hasonlít a közkedvelt Robokill-hez, amiért szintén beleesik a 2D-sített Mechwarrior kategóriájába. Szembeötlő különbség egyedül a grafika, amiben még mindig a nagy előd viszi a prímet. Workshop-ok hiányában itt elég, ha felvesszük az esett loot-ot, és fegyvereink máris komolyabb hangot ütnek meg. Irányítás WASD+egér, a lőszer pedig végtelen. Ahogy annak lennie kell...

 

mechanical-commando.jpg
 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)