Hirdetés

8 éves a Batman: Arkham Knight, az új Batman film is tavalyi, mégis csak most bukkant fel Robert Pattinson szerelése a játékban

|

De legalább ennyire érdekes az is, ami utána történt.

Hirdetés

A sajtó arra lett figyelmes tegnap este, hogy egyre több jelentés érkezik egy titokzatos Batman: Arkham Knight szerelésről. Mivel semmilyen hivatalos kommentárt nem kaptunk a tartalom kapcsán, így az EscapistMagazine újságírója maga járt utána a dolognak. Letöltötte a Batman: Arkham Knight Epic Games Store-on elérhető verzióját, és láss csodát: ott volt a The Batman Skin - 2022 azzal a szöveggel, hogy "I am the shadows".

Mint arra bizonyára sokan emlékeztek még, a Batman: Arkham Knight még 2015-ben jelent meg, de a Robert Pattinson főszereplésével forgatott Batmant is tavaly mutatták be. Elsőre tehát nagyon furcsának tűnik az időzítés egy új szerelés megjelentetéséhez, pláne csak úgy, szó nélkül.

Hirdetés

A filmes páncélzat egyébként fel sem bukkant a konzolos verziókban, emiatt PC-exkluzív tartalomnak tűnt, amíg aztán ugyanolyan hirtelen, ahogy bekerült, ki nem vették a játékból. Úgy tűnik, hogy valaki túl korán élesített valamit.

Az egyetlen magyarázat az lehet a történtekre, hogy a hogy a skint a Batman: Arkham Knight december elsején érkező switches kiadásának örömére készítették, amit aztán elérhetővé tennének más platformokon is. Egyelőre azonban csak találgatni tudunk, amíg várjuk a hivatalos közleményt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)