Hirdetés

A Battlefield 1 egyik DLC-je most mindenkinek ingyenes

|

Miután a Battlefield 1 és a Battlefield V is ingyen vándorolt sokunk gyűjteményébe, az EA most hozzánk vág ráadásnak egy DLC-t is.

Hirdetés

A Battlefield 2042 felvezetéseként az EA és a DICE csak úgy szórja az ingyen lootot. A Twitch Prime előfizetők kollekciója júliusban és augusztusban is nagyobbra nőtt az ajándék Battlefield 1 és Battlefield V révén. Most pedig letölthető tartalomhoz juthatnak hozzá az érdeklődők, amihez még előfizetés sem kell.

Ha szeretnéd bővíteni a Battlefield 1 nyújtotta játékélményt, akkor annyi teendőd van, hogy rányomsz az In the Name of the Tsar DLC Claim gombjára az Origin-fiókodba bejelentkezve. Ugyanilyen könnyedén szerezheted meg az Xbox és a PlayStation boltjában is.

Hirdetés

A kiegészítés behozott 6 új pályát (Galicia, Brusilov Keep, Lupkow Pass, Albion, Volga River, Tsaritsyn), 11 fegyvert, valamint járgányokat és sok minden mást. Ha a 0 forintos kedvező ár nem győzött volna meg, akkor a trailerre is érdemes ránézned.

Facsarjatok ki annyi játékidőt a Battlefield 1-ből és az V-ből, amennyit csak tudtok. Októberben mind korszakot váltunk, hogy a 2042 csataterein folytassuk majd a háborút.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)