Hirdetés

A Battlefield 2042 első szezonja márciusig is várathat magára

|

Egy adatbányász feltúrta a játékosokra váró kihívásokat, és nagyon úgy néz ki, hogy a DICE 12 hétre tervezte az előszezon hosszát.

Hirdetés

A Call of Duty: Vanguard és Warzone játékosok már nagyban pörgetik az első szezonos tartalmakat, dacára annak, hogy az Activision-Blizzard körül botrányok jelentősen megnehezítik a munkafolyamatokat.

Ezzel szemben, a csatatér túloldalán úgy tűnik, hogy a DICE márciusig váratja majd a játékosait, ami azért is elszomorító, mert már további javításokat sem várhatunk tőlük a következő 2 hétben, holott a játékosok érdeklődésére nem lehet igazán panasz. Bárhogy is, egy Temporyal nevű adatbányász belenézett a kliensbe, és ott 12 hétnyi, előszezonhoz kötődő kihívást talált.

Hirdetés

Az általános iskolai szintű matek tudásunk azt súgja, hogy márciusig is eltarthat a csapatnak, mire kiadja az első szezonos frissítéseket.

A Battlefield 2042-vel a rajongók egyébként sem elégedettek, de sokan a csekély tartalom mennyiséget tartják a legnagyobb hibának. Ők valószínűleg nem fognak örülni annak, hogy ez a helyzet tavaszig nem is fog változni.

Ti pörgetitek még a játékot, vagy pihenőre küldtétek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)