Hirdetés

A Battlefield 2042 még mindig nem halott: óriási frissítés közeleg

|

Amilyen siralmasan indult a játék karrierje, a DICE és az EA olyan keményen kitartanak mellette. Érkezik a 7. szezon, és már azt is tudjuk, hogy mikor.

Hirdetés

A Battlefield játékokat szereti DLC-kkel támogatni a DICE, de általában van egy jól behatárolható vége a támogatásnak. Először mindenki azt hitte, hogy ez a vég a Battlefield 2042 esetében Season 5-tel jön el, aztán mindenkit meglepett a DICE a Season 6-tal.

Mivel varázslatos módon megugrott a játék népszerűsége, a fejlesztők még tovább húzzák: a napokban bejelentették a Season 7-et, aminek már megjelenési időszakát is kijelölték.

A pontos dátumot és tartalmat még nem tudjuk, de azt igen, hogy a Season 7 valamikor 2024 márciusában fog befutni. Minden DLC-ben volt eddig egy új pálya, így ezt minimum elvárhatjuk, de a DICE bejelentőposztja szerint nem csak egy apró, befejező frissítésre kell számítanunk.

Hirdetés

Az X-re kirakott örömhír konkrétan többes számban említ "pályákat", így több friss csatatér is érkezhet majd a csomaggal.

Kíváncsiak leszünk rá, hogy meddig tart még a Battlefield 2042 iránti lelkesedés. A 2024-es év első felét így tuti kihúzzuk már ezzel a háborús lövöldével, de mi vár ránk majd azon túl?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)