Hirdetés

A Battlefield 2042 visszahozhat egy közkedvelt játékmódot

|

Az EA hirtelen bejegyeztetett egy nevet, amit vagy egy új játékhoz terveznek használni, vagy a Battlefield szériához. Mi az utóbbira tippelnénk, jó okkal.

Hirdetés

A Battlefield 2042 nagy reményekkel indult, majd hamar elbotlott. Az EA és a DICE nagyon szerették volna átértelmezni a Battlefield név jelentését, de szembe kerültek egy olyan fallal, amire nem számítottak: a rajongók elvárásaival.

A játék hatalmasat bukott, és a DICE az elmúlt 2 évet azzal töltötte, hogy rendbe tegye. A számtalan fejlesztés jó irányba tolta a háborús lövöldét, és úgy tűnik, hogy a srácok hamarosan előrántanak majd egy titkos fegyvert is.

Hirdetés

Az EA és a DICE ugyanis a Gamerant értesülései szerint bejegyeztették az Incursion védjegyet. Ez a név nagyon hasonló az Incursionshöz, ami egy Battlefield 1 játékmód volt. Itt ötfős csapatokban kellett elfoglalnunk zászlókat, lelőnünk ellenfeleket, és felrobbantanunk járműveket a pontok gyűjtése érdekében. Az Incursions osztagokra koncentráló játékélményét rengetegen élvezték, így vagy egy azt középpontba állító, új játékot tervez összerakni a DICE, vagy (ami valószínűbb) a közkedvelt módot akarják becsempészni a Battlefield 2042-be.

Egyelőre nincsenek konkrét, hivatalos infók a névvel kapcsolatban, de a fenti tűnik a legjobb forgatókönyvnek. Szerintetek mire számíthatunk?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)