Hirdetés

A Battlefield 3 motorját használja a következő Medal of Honor

|

Az új Medal of Honor a Battlefield 3-ban debütáló Frostbite 2 motorral készül.

Hirdetés

Tény és való, hogy a tavalyi Medal of Honor nem tekinthető a patinás sorozat legjobban sikerült darabjának, de azért ötmillió példány csak gazdára lelt belőle Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokon.



Azt már tudjuk néhány hete, hogy a 2010-es Medal of Honor egyjátékos kampánya mögött álló Danger Close már nekilátott a következő résznek, azt viszont csak egy friss álláshirdetésből derült ki, hogy a játékot a Frostbite 2 motorral keltik életre. A DICE saját fejlesztésű motorjának következő generációja a Battlefield 3-ban debütál majd az év végén, de amiről a februári GameStar hasábjain olvashattok bővebben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)