Hirdetés

A Battlefield 4 veterán fejlesztője visszatért a DICE-hoz, hogy újra naggyá tegye a sorozatot

|

Úgy tűnik, az Electronic Arts tényleg komolyan gondolja, hogy helyre akarja hozni a Battlefield megítélését.

Hirdetés

Kész hullámvasút volt az elmúlt év a Battlefield franchise számára, hiszen miközben a 2042 katasztrofális rajtot produkált, néhány leárazás miatt a koribbi részeket elképesztően sok játékos kezdte el nyúzni, szóval nem egyértelmű a bukás. Mindeközben az EA szóvivői többször azt nyilatkozták, az a céljuk, hogy újra a régi fényében tündököljön a sorozat. Ennek most végre igazi jelét is kaptuk.

Sajnos azok, akik a Battlefield 2042-t fejlesztették, már régen nem azok az arcok, akik a Bad Company két részéért, vagy a Battlefield 3-ért és 4-ért felelősek voltak. A DICE az elmúlt években darabokra hullott, a megüresedett helyeket pedig sokszor tapasztalatlan fejlesztők töltötték be. Ezzel alapvetően nem lenne gond, hiszen a tudás biztosan ott van mögöttük, a franchise átható ismerete nélkül, illetve rossz vezetői döntésekkel azonban lehetetlen jó Battlefield játékot készíteni.

Hirdetés

Ezt valószínűleg mostanra az Electronic Arts is realizálhatta, kiderült ugyanis, hogy a Battlefield 4 fejlesztését vezető David Sirland több év távollét után visszatért a DICE-hoz, hogy újra a legendás franchise-on dolgozzon. Az elmúlt években egyébként a Vampire: The Masquerade - Bloodhuntot kalapálta. Sirland azt mondta, a jövőben többet is elárul a terveiről, addig is azonban megígérte, odafigyel a rajongók kívánságaira, meghallgatja a tanácsokat és figyelemmel követi a diskurzusokat, hogy tényleg olyanná formálhassák a majdani Battlefield epizódokat, amilyeneket kapni szeretne a közösség. Szóval részünkről érkezhet is a Battlefield 3 Remastered, a Bad Company 3 és a 2143. Köszönjük!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Viccet félretéve, ez mindenképpen fontos fejlemény, pláne annak fényében, hogy a hírek szerint több Battlefield játék munkálatai is folynak, miközben egyre többen térnek vissza a 2042-höz, hiszen mostanra az is egészen jó állapotba került.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)