Hirdetés

A Battlefield fejlesztői a korai hozzáférés lehetőségét fontolgatják

|

Szeretnétek, ha a következő lövölde nem lenne tele hibákkal a megjelenéskor? Igen, a DICE is ezt szeretné.

Hirdetés

A DICE menedzsere, Karl Magnus Troedsson mesélt arról, hogy szeretné a játékosokat még jobban bevonni a fejlesztési procedúrákba. A csapat kacsingat az Early Acces megoldás felé, ami nagy segítség lenne a korai hibák kigyomlálásában.

„Nem jelentünk még be semmit, de már beszélünk róla, hogy mikor kezdünk valamit a lehetőséggel” – mondta Karl a GameInformernek. Az Early Acces alapvetően arra jó, hogy a kis fejlesztőcsapatoknak pénzbelövést adjon, mielőtt a projekt teljesen piacra kerülne. Az EA-nak erre nyílván nincs szüksége, de van más: „segítene, hogy stabil verzióval indítsuk a játékot”.

Mivel a Battlefield 4 indulása miatt még mindig ki vannak borulva a játékosok, ez nem tűnik olyan rossz ötletnek. Az EA már eddig is indított nyílt és zárt béta teszteket (legutóbb a Battlefield Hardline tesztelését indították be), de még ezek sem bizonyultak elegendőnek. A kiadó szeretné a közösségre bízni a tesztelést, és ennek a közösség is nagyon örülne. 

Ti mit szóltok ehhez a megoldáshoz?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)