Hirdetés

A Battlefield.hu nyereményjátéka!

|

A Battlefield .hu elérkezettnek látta az idő arra, hogy a bezsákolt nyeremény gazdára találjon.

Hirdetés

Egy győztes csata után (amiben durrogott rendesen a RATA-TA-TA) általában a nyertesek csodás kincsekkel térnek haza. Vannak olyanok, akik az egész harci zsákmányt megtartják maguknak, de akadnak jószívű bajtársak is... A Battlefield.hu harcosai az utóbbi csoportot képviselik!

Megnyerve az év Battlefield oldalárért vívott nemzetközi háborút, a szájt szerkesztői nagyon megszeretnék köszönni azt az összefogást, mely a csúcsra juttatta őket. Ígéretükhöz híven a hála nem marad el, így az első helyért járó nagyszerű díjat - Sapphire ATI HD6970 BFBC2 Vietnam Edition videokártyát - most felajánlják az olvasók között. Azért, hogy megkaparintsd ezt a nagy értékű nyereményt, egy játékban kell részt venned, aminek a részleteit megtalálod a Battlefield.hu oldalán. Sok sikert mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)