Hirdetés

A Bethesda bemutatta a Starfield három nagy városát

|

Különböző kultúrákat ismerhetünk meg az animációs videókon keresztül.

Hirdetés

Minden egyes infóval és bemutatóval ambíciózusabbnak tűnik a Bethesda sci-fi játéka, a Starfield: egyes döntések akár 500 órára is kitolhatják az alkotás hosszát, lesz benne románclehetőség, űrharcok és érdekes társak, valamint - amit azóta is mindenki emleget - az ígéretek szerint ezernél is több felfedezhető bolygó. Ezen planéták nagy része persze véletlenszerűen generált lesz, azonban lesznek olyan központi részek, ahová a sztori szólít minket, ezek kidolgozottak lesznek. 

A Bethesda bár mutatott az egyes városokból részleteket, azonban keveset árult el róluk - ezt pótolandó a The Settled Systems - A Starfield Animated Anthology videósorozat keretében a fejlesztők megismertetnek velünk három nagyobb várost, és azok kultúráját. 

Hirdetés

Az első videó az Egyesült Gyarmatok (United Colonies) fővárosában, New Atlantisban játszódik, ahol egy Kent nevű futárpilóta a fővárosi elitbe feljutva jön rá, hogy a bolygón kívüli kalandozásra vágyik. 

A második főszereplője Vanna, a kolóniaháborúk egyik árvája, aki mindennél jobban szeretné felfedezni a csillagokat, ehhez viszont szüksége van egy működő hajóra, így mikor javítóalkatrészek után kutatva végigmegy a Freestar Collective székhelyének számító Akila Cityn, váratlanul veszélybe kerül és egyúttal lehetőségre is bukkan. 

A harmadikban Neon utcáin járunk, ahol két bűntárs, Ada és Harper piszkos kis bizniszéről hullik le a lepel, akik meglopják a bulizni vágyókat. Ada azonban erkölcsi válaszút elé kerül, ami elvezeti őt a Ryujin Industrieshoz és örökre megváltoztatja mindkettejük életét: 

A Starfield szeptember 6-án jön PC-re és Xbox Series X/S-re (egyes előrendelők számára már 5 nappal előbb), természetesen már a megjelenés napján elérhető lesz a Game Passon keresztül is. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)