Hirdetés

A Bioware elnöke elnézést kér a Bazaar miatt.

|

A héten indították el a Bioware Bazaart, ami egyből hatalmas felháborodást okozott...

Hirdetés

Ez egy olyan speciális "bolt", illetve esemény, azaz event, ahol a játékosok Bioware "márkájú" termékekhez/nyereményekhez juthatnak hozzá.

Az egész buli április 6-án kezdődik, de csak és kizárólag az USA területén lakók számára (sőt, Florida és New York is ki van zárva a Bazaarból).

Ennek következtében rengeteg felháborodott tengerentúli rajongó, illetve Bioware játék-tulajdonos bombázta a céget levelekkel elkeseredve, hogy ők kimaradnak az "eseményből"

Ray Muzyka és Greg Zeschuk a Bioware társalapítói ma hivatalos választ tettek közzé a honlapon. Kijelentették, hogy a Bazaar eredetileg nemzetközi esemény lett volna, de... "...Az utolsó pillanatban olyan 'utolsó-perces' jogi komplikációkat találtunk, amely miatt a játéknak más és más szabályzatot kellett volna adni a világ más és más tájain."

Elnézést kértek azoktól, akik felháborodtak,"...a jövőben be fogunk jelenteni olyan eseményeket és nyereményjátékokat, amelyeket azoknak a játékosoknak rendezünk majd, akik olyan területeken laknak, amelyek most kimaradtak az első BioWare Bazaarból."

Reméljük ettől megnyugszanak a kedélyek és mindenki kiváncsian várja, mikor kerülünk majd mi is sorra...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)