Hirdetés

A Blizzard a casual gamerekre pályázik?

|

A kiváló casual játékairól elhíresült PopCap alelnöke átigazolt a Blizzardhoz. Vajon mit forgathatnak a fejükben?

Hirdetés

Nyilván mindenki találkozott már a PopCap egyszerű (de nagyszerű), és legfőképp rendkívül addiktív játékaival - például a Zumával, a Peggle-lel vagy a Bejeweleddel. A PopCap egyaránt meghódította a PC-seket, a mobilosokat (különös tekintettel az iPhone-ra) és az Xbox Live Arcade felhasználóit is - nem véletlen, hogy a cég alelnöke, Greg Canessa felügyelte korábban az XBLA-t az Xbox 360 indulásának idején.

A PopCap és a Blizzard között már korábban is lehetett némi összefonódás, hiszen a Peggle és a Bejeweled is megjelent modként a World of Warcraft alá. (A Peggle WoW-mod a képre klikkelve letölthető.)

A kérdés már csak az, hogy milyen további tervei lehetnek a Blizzardnak, lévén nem holmi mezítlábas flash kódert húzott be az utcáról, hanem magát a PopCap alelnökét... Casual címek fizetős modként a WoW-ban? Starcraft II flash változatban? Diablo III mint falbontó Tetris-klón? Mámorító lehetőségek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)