Hirdetés

A Blizzard egyetlen játéka sem fogyott még olyan gyorsan, mint a Diablo IV

|

Hatalmas számokkal dobálózik a Blizzard közvetlenül a dark fantasy ARPG megjelenése után.

Hirdetés

Miután az Overwatch 2-vel kapcsolatos ígéreteit mindeddig képtelen volt teljesíteni a Blizzard, mi több, bevallotta, hogy már nem is fogja, sürgősen kellett a patinás stúdiónak egy valódi győzelem, olyan, amit nem csak akként lehet kommunikálni, hanem tényleg minden mérce alapján siker. Ez most jött el a Diablo IV képében azt követően, hogy a régóta várt játékra már azok is rávethették magukat, akik megelégedtek az alapkiadással.

Hétfőn meglódult a tömeg Sanctuary irányába, amitől egyrészt csuklani kezdtek a szerverek, másfelől viszont sikerült az egekbe tornázni a játékosok Diablo IV-ben töltött óráinak számát. A korai hozzáférést is figyelembe véve négy nap alatt nem kevesebb mint 93 millió órát, azaz nagyjából 10 ezer évet hozott össze a tábor.

Hirdetés

Mindez annak köszönhető, hogy a Blizzard állítása szerint még egyetlen játéka sem fogyott ilyen gyors ütemben, bár konkrét példányszámot nem közölt a cég. A kezdés mindenesetre több, mint parádés, és miután a fejlesztők ezerrel kalapálják a javításokat, a szezonális tartalmakat, sőt két kiegészítőt is, jó esély van rá, hogy még sokáig velünk marad a Diablo IV.

A ti szíveteket is elrabolta már Lilith, vagy eddig sikerült ellenállnotok a csábításnak?

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)