Hirdetés

A Blizzard főnöke beszólt Asmongoldnak, aki kritizálta a WoW raideket

|

Az egykori World of Warcraft tartalomgyártó hosszas indoklásba kezdett, hogy szerinte miért nem szórakoztatóak a jelenlegi raidek.

Hirdetés

Veterán rajongók jól tudják, hogy a raidek minden nagyobb World of Warcraft frissítés koronaékszerei. A sztori nagyobb pillanatai a raidekhez kötődnek, a karakterek legjobb szereléseit pedig azokon keresztül lehet a leggyorsabban begyűjteni. A Dragonflight jelenlegi raidjét ennek ellenére sem takarították ki annyian, mint az előzőt, ami vitát generált, és most sokan arra keresik a választ, hogy miért nem raidelnek annyian mostanság, mint korábban.

Ennek nagyjából ezer és egy oka lehet, de Asmongold szereti a nehézségre, és az időhúzásra fogni a dolgot. Szerinte egyszerűen nem szórakoztató raidelni, amihez hozzájárulnak az olyan dolgok is, mint a buffok felpakolása minden halál után, a járulékos szörnyek eltakarítása, és a sok apróság, ami a raideléssel együtt jár. Ezek a kritikák nem újak egyébként: Asmongold hosszú évek óta hasonló panaszokat küldött a Blizzard irányába.

Hirdetés

Most annyi változott, hogy Max 'Maximum' Smith, a Team Liquid társtulajdonosa is beszállt a beszélgetésbe. Ő maga túl sokat nem tett hozzá a dologhoz, de a streamjének chatjében ott ült Mike Ybarra, a Blizzard elnöke. A Twitchen Qwik néven működő (szintén keményvonalas WoW játékos) vezető a következőt szúrta be a beszélgetésbe:

"A probléma, hogy nem tudja teljesíteni a Heroic vagy a Mythic nehézségeket."

Asmongold hosszú évekig farmolta a játék legnehezebb tartalmait is, így nyilván kialakult egy kisebb párbaj az egyes közösségek között. Vannak, akik egyetértettek Qwikkel, és vannak, akik a tartalomgyártó mellett állnak.

Ti mit gondoltok, szerintetek túl nehéz vagy túl könnyű a WoW-ban raidelni manapság? Ha nem a nehézség, akkor mi akadályozhatja meg abban a játékosokat, hogy végigjárják a győzelemig vezető utat?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)