Hirdetés

A Blizzard már a Diablo IV végjátékát szerelgeti, közben sokan még a kampánnyal sem végeztek

|

A hardcore tábor már azon panaszkodik, hogy nincs mit csinálni, miközben a közösség nagy része még Lilithtel sem számolt le.

Hirdetés

A Diablo IV fejlesztői igyekeznek reagálni a közösség kritikáira, ennek részeként pedig összeraktak egy "campfire chats" nevű műsort, amiben a közelmúltban felmerült kérdéseket igyekeztek megválaszolni. A kérdések nagyrészt azért érkeztek, mert a játékostábor keményebb része már régóta a dungeonöket takarítgatja, ők pedig kevésnek érzik a jutalmakat, főleg XP tekintetében.

Itt érdemes megjegyezni, hogy a játékosok jelentős része még nem fejezte be a sztorit. A Diablo IV végjátékának rendszerei a kampány végével nyílnak meg, és a szintezés kérdése is onnantól lesz izgalmas. Akik már túl vannak a stáblistán, azok közül bizony akadtak már, akik unatkozni kezdtek, mikor jött a stream, és a Blizzard bejelentette, hogy igen, dolgoznak a dungeonökön.

Hirdetés

Kifejezetten a Nightmare nehézségű kazamaták jelentenek problémát, melyeket sokkal tovább tart lerendezni, mint a normál szintű testvéreiket, és mivel a Nightmare jelenleg nem ad bónusz XP-t, így jobban megéri a könnyebb verziókat grindolni. A Blizzard új tervezte a Diablo IV-et, hogy a Nightmare dungeonök a végjáték legfontosabb részeit képezzék, így azokra most vár egy kis átalakítás.

A fejlesztők megígérték, hogy finomítják a Nightmare dungeonök XP jutalmazását, és igyekeznek azokat könnyebben elérhetővé tenni. Ezek és rengeteg más is érkezik majd az első szezonnal július közepén vagy végén. Ti egyébként hol tartotok a kampányban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)