Hirdetés

A Blizzard mikrotranzakciós boltot csinál a World of Warcraft egyik újdonságából?

|

Egy nagyon gyanús apróságot találtak az adatbányászok a 10.1.5 frissítés fájljai között.

Hirdetés

A World of Warcraft: Dragonflight eddig egy vitathatatlan sikertörténet. Mind történetmesélés, mind játékélmény szempontjából nagyot lépett előre a Blizzard, és a kiváló minőségű raideken és dungeonokon túl még olyan mókás apróságok is bekerültek a játékba, mint a Trading Post.

A havonta frissülő kozmetikai piachoz különböző kihívások teljesítésével szerezhetünk valutát Trader's Tender néven, amivel aztán behúzhatunk néhány hátast, állatkát, vagy transmog fegyvert.

Hirdetés

Ez a játékelem meglehetősen népszerű: még akkor is ad tennivalót a játékosoknak, ha épp kipörgették az új tartalmakat, a jutalmak pedig bár aprók, a gyűjtőknek így is megérik az extra melót. A Trading Post lehetőséget adott arra, hogy játékbeli eredmények elérésével szerezhessünk meg olyan hátasokat és állatkákat, melyeket eddig csak a mikrotranzakciós bolton keresztül érhettünk el.

Eddig minden király, leszámítva azt az apróságot, hogy a hamarosan érkező 10.1.5 fájljai között az adatbányászok gyanús elemekre bukkantak. Több vizuális elem is előkerült, melyeket a rendszer a WoW mikrotranzakciós boltjához köt, és melyeken keresztül Trader's Tendert vehetnénk euróval (vagy dollárral).

A Trading Post rendszere limitált. Egy hónapban csak adott mennyiségű Tendert szedhetünk össze, így nem tudunk mindig mindent megvásárolni, amit a Trading Post kínál az adott hónapban. Választanunk kell a portékából, de ha bejön a bankkártyás lehetőség, akkor ez a része elillan majd a dolognak, ahogy az elért eredmények öröme is. Ki fogja majd pörgetni a kihívásokat, ha két kattintással több ezer Tendert húzhat majd be?

A közösség nem örül, pláne úgy nem, hogy egyébként a 10.1.5 minden más szempontból egy parádés frissítésnek tűnik. Az új sztoriszálak és tartalmi extrák nagyon izgalmasnak tűnnek, az Evoker alkaszt pedig egy formabontó új eleme lehet a World of Warcraft felhozatalának.

Egyelőre várjuk a Blizzard reakcióját az adatbányászok eredményeivel kapcsolatban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)