Hirdetés

A böngészős warlock teleportálós kalandjai

|

Hoppá! El ne felejtsünk ma se ránézni a Játéközön.hu-ra, mert annak beláthatatlan következményei lehetnek.

Hirdetés

A mai este reflektorfényei egy kicsi warlockra mutatnak, akinek ez esetben nincsenek WarCraft-os kötődései -vagy jól leplezi azokat. Egy kis sámánszerű teremtmény ő, akinek leghőbb vágya, hogy minden pályán megtalálja a célt, sajátos képességét felhasználva. Séta helyett inkább suhint egyet botjával, és sitty-sutty; egy másik helyen terem. Persze mérlegelni azért kell előtte, elvégre senki sem akarhat lezuhanni a pályáról. S most geometria következik:  A teleportálás egy vonalhúzással történik. Ha megfelelően vettük ezt fel, egyenesünkre egy merőleges képződik, ami érinti kicsi warlockunkat. A hely pedig, ahova a bal egérgomb felengedése után kerülünk, az a merőleges szakasz másik vége. Így tehát, varázslónk folyamatos "tükrözésével" kell kisakkozni lépéseinket, vigyázni a lyukakkal, szörnyekkel, és egyéb káros behatásokkal. Íme az ötletes Miror Image!

mirror_1.jpg
 

Hogy humoros, vagy idegölő-e inkább a Cursor Chaos, azt mindenki döntse el maga. Minden esetre én veszem a bátorságot, és helyet adok neki ma esti Játéközön.hu ajánlónkban. Teszem főként azért , mert sokaknak bejön ez a stílus, ami ma még szórakoztat, de holnap talán már untat, vagy idegesít. A Cursor Chaos egymás utáni minijátékokból épül fel. Olyan epikus küldetéseket kapunk majd benne, mint a felhővel öntözd meg a virágokat, vagy Space Invaders módjára lődd le a pixelpacákat. Grátisz, hogy ezek teljesítéséhez elég a nyilakat és a szóközt püfölni! Az elásott kutya pedig az, hogy hiába egyszerű a feladat, ha mire rájössz mit is kérnek tőled, az időd fele már letelt. Járjon a kéz és az agy, különben a sikerélmény elmarad. Jó szórakozást!

 

cursorchaos.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)