Hirdetés

A Boomslang előtt tiszteleg a Razer!

|

Az első kifejezetten játékosoknak szánt egere előtt limitált szériával tiszteleg a vezető gamer periféria gyártó Razer.

Hirdetés

Az amerikai cég 1999-ben dobta piacra a Boomslangot, mellyel szép sikereket értek el. A cég, azóta hosszú utat tett meg és szépen felküzdötte magát a ranglétrán. Így most büszkén tekintenek vissza az elmúlt időkre és állítanak emléket annak a terméknek, ami talán megalapozta sikerüket. A BoomslangTM Collector's Edition (CE) 2007 néven futó limitált modellel nem sokan találkozhatnak majd, mivel összesen 10 ezer darab készül belőle.

 


 

Minden egyes darab sorszámozott lesz és egy külön tanúsítványt is kapunk hozzá ezzel az azonosítóval. A különleges modellhez méltóan a csomagolás és maga a termék is fel lett turbózva a mai igényeknek megfelelően. A limitált széria történetéhez azt is hozzá kell tenni, hogy hazánkba összesen 10 db érkezett és ebből egy a mi boltunk polcára került. A limitált Boomslang a leggyorsabb vásárlóé lesz 26980Ft ellenében, így az érdeklődőknek érdemes sietni, mégpedig oldalunkra! Itt bővebb információkat és még több képet is találtok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)