Hirdetés

A Borderlands 3 írója kiakadt, miután elárasztották őt a játékosok ötletekkel

|

A Borderlands franchise jövőjét nem a rajongók elképzelései fogják alakítani Sam Winkler szerint.

Hirdetés

A Borderlands film utoljára tavaly nyáron adott életjelet magáról, és akkor is csak annyi derült ki, hogy 2024 augusztusában számíthatunk rá. Egyetlen hivatalos képet láthattunk eddig belőle, ami elég karcsú ahhoz képest, hogy 2021 nyarán már befejezték a forgatást, még úgyis, hogy volt utóforgatás. Ez rossz jelnek tűnik, de ne fessük az ördögöt a falra, még akár jó is lehet a vége.

A Borderlands franchise több szálon is bővülni fog a jelentések szerint. Amellett, hogy jön az interaktív sorozat a Silent Hill: Ascensiont is összehozó Genvidnél, szakmai önéletrajzok és volt munkatársak leleplezték, hogy készül a Borderlands 4 és a Tiny Tina's Wonderlands 2 is. 

Hirdetés

Bár ezek még nem hivatalos bejelentések, azért arra utalnak, hogy a Gearboxnál megvan a csapásirány, amit a rajongói ötletek sem tudnak befolyásolni. Ezt a Borderlands 3 írója és a stúdió narratíváért felelős igazgatója, Sam Winkler nyilatkozata alapján feltételezhetjük, aki kissé frusztrált hangvételben arra kérte a rajongókat Twitteren/X-en, hogy ne küldjenek neki ötleteket, sztorikat: 

"Ne küldd el nekem a borderlandses elméleteidet vagy történetötleteidet. Komolyan. Nem fogom elolvasni őket. Nem tudom beépíteni az elképzeléseidet (még akkor sem, ha nekem is tetszik), vagy »kijavítani« egy történetet (még akkor sem, ha nekem sem tetszett)."

Winkler kifejtette, hogy természetesen szívesen beszélget az írásról, mint mesterségről és karrierről, de meghúzza a határt, ha tanácsot akar valaki adni neki/nekik ahhoz, hogy mit kellene tennie/tenniük a Borderlandsszel. Ez nem azt jelenti, hogy az író nem értékeli a rajongók erőfeszítéseit és lelkesedését, elmondása szerint szereti, hogy mindenkinek vannak ilyen ötletei, neki is voltak régen, mikor még csak rajongó volt, és nem a Gearbox munkatársa. Kizárólag arról beszél, amikor az emberek azzal a szándékkal keresik meg, hogy befolyásolják a munkáját, megmondják, hogy mit csináljon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)