Hirdetés

A Brewmaster egy sörfőző szimulátor, kezdőknek és profiknak

|

Az Auroch Digital és a Sold Out egy autentikus élményt szeretnénk játékos formába önteni.

Hirdetés

A világban egyre többen érdeklődnek az otthoni sörfőzés iránt, a stúdió pedig úgy érezte, hogy ez egy remek alkalmat kínál a hobbi videojátékos feldolgozására. A Brewmasterrel a srácok szeretnék a folyamat legérdekesebb részeit egy izgalmas kalanddá varázsolni, az unalmasabb dolgokat pedig kivágni. Első ránézésre egy fura ötletnek tűnhet szimulátort építeni a sörfőzésre, de az első trailer alapján egy nagyon laza élményre számíthatunk.

Hirdetés

A Brewmaster egyik legnagyobb erőssége a kémiai szimuláció, ami a motorháztető alatt fut. Nem kell aggódni, nem fogsz elhasalni a játékban, ha egyes lett a kémia dolgozat: a szimulációval a játékosoknak nem lesz semmi dolguk, az csak a működteti és ellenőrzés alatt tartja majd a főzés folyamatát.

A fejlesztők elmondása szerint a Brewmasterben maga a főzés az élmény legfontosabb része, nem az eredmény. Ezt magunk is láthatjuk majd, amikor belevágunk a sztorikampányba, és szépen lassan felfejlesztjük a konyhánkat, egyre több eszközt szerzünk be, és egyre jobb eredményeket érünk el a versenyeken.

A Brewmaster megjelenése valamikor 2022-ben lesz esedékes PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)