Hirdetés

A brit PlayStation Store-ban négymilliós áron szerepelt egy ingyenes játék

|

Természetesen csak hibáról volt szó, igazából nem kellett 10 ezer angol fontot, vagyis nagyjából 4 millió forintot fizetni érte.

Hirdetés

A GreedFall nem egy rossz játék, de azért 10 ezer fontot, azaz körülbelül 4 millió forintot csak nem fizetne érte az ember. Különösen úgy nem, hogy ez az egyik januári ingyenes PlayStation Plus cím, vagy a PS Plus-előfizetők teljesen ingyenesen kapják meg a Focus Home Interactive akció-szerepjátékát. A brit PlayStation Store-ban viszont valamiért mégis pontosan ennyiért, kereken 10 ezer angol fontért szerepelt a játék.

Miután kikerültek a hibáról az első képek (igen, természetesen csak a store tréfált meg bennünket, egy bugról van szó, valójában nem kell egy kocsi árát játékra költeni), többen is elkezdtek utánajárni annak, egyedi esetről van-e szó.

Hirdetés

Egy gyors gyűjtés után pedig nyilvánvalóvá vált, hogy nem a GreedFall az egyedüli érintett cím. ugyancsak 10 ezer fontért listázta a brit PS Store például az AO Tennis 2-t, vagy épp a Friday the 13th: The Game-et és a Street Fighter V-öt. Elvileg hónapok óta fennáll a hiba, csak eddig senki sem kerített különösen nagy feneket neki. 

Aggódni szerencsére komolyabban nem kell miatta, miután az ember rákattint a csillagászati áron kínált játékra, a termékoldalon már tényleges ár várja. A GreedFall esetében pedig az előfizetők számára ez értelemszerűen az ingyenességet jelenti. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)