Hirdetés

A Bulletstorm és az Outriders fejlesztői két új AAA játékon is dolgoznak

|

A People Can Fly mindkét címre más-más kiadóval kötött szerződést.

Hirdetés

A Painkiller széria és a Bulletstorm mögött álló fejlesztőcsapat, a People Can Fly jelenleg egy sztoriorientált, de kooperatívan is játszható lövöldét készít Outriders címmel, ami a konzolgenerációkat átívelve eredetileg még idén megjelent volna, ám nemrég kiderült, hogy csúszni fog. Az új dátum szerint 2021. február 2-án számíthatunk az Outriders megérkezésére az összes fontosabb platformon, viszont ezt követően sem megy nyugdíjba a csapat, a háttérben már formálódnak a következő projektek. 

Hirdetés

A stúdiót vezető Sebastian Wojciechowski és a hivatalos honlap infói alapján a People Can Fly jelenleg két AAA-kategóriás játékot is fejleszt az Outriders utolsó simításai mellett. Az egyiket ismét a Square Enix veszi gondozásába, a másikban viszont már a Take-Two Interactive a partnerük. A kódneveik Gemini és Dagger, ráadásul már arról is van sejtésünk, hogy milyen időintervallumban számíthatunk rájuk: Wojciechowski szerint mindkét játék meg fog jelenni 2024 végéig.

Egyelőre egyikkel kapcsolatban sem árultak el túl sok konkrétumot, viszont a korábbi jelentésekből leszűrhetjük, hogy valamelyikük ambiciózus akció-kalandjáték lesz PC-re, az új generációs konzolokra és streaming platformokra, a fejlesztésbe pedig a People Can Fly New York mellett besegít a többi divízió is. Ami pedig a másikat illeti, nem lehetetlen, hogy a Square Enix frissiben berendelte az Outriders 2-t is. De az sem kizárt, hogy valóra válhat a csapat álma, a Bulletstorm folytatása. A következő egy-két évben valószínűleg úgyis ki fog derülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)