Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops - Cold War a jelek szerint nem kap ingyenes next-gen frissítést

|

Az adatbányászok a Modern Warfare fájljai közül túrtak elő néhány infót, melyek nagyon azt mutatják, hogy a legújabb CoD-ért külön kell fizetnünk, ha a következő generációs konzolokon is pörgetnénk.

Hirdetés

Holnap bővebben is hallunk majd a Call of Duty: Black Ops - Cold Warról, hiszen a fejlesztők ekkorra ígérték, hogy megmutatják mivel készülnek az őszi szezonra. Addig is szivárgásokból csemegézhetünk infókat; egy ilyenből már kiderült, hogy az új játék a legelső Black Ops közvetlen folytatása lesz, most viszont egy kevésbé szívderítő hír látott napvilágot.

Hirdetés

Az adatbányászoknak a Modern Warfare tegnap megjelent frissítésében sikerült felfedezniük néhány elrejtett leírást a fájlok között, melyek azt sugallják, hogy a Call of Duty: Black Ops - Cold War három különböző kiadásban lesz előrendelhető. Ezek között lesz egy Standard Edition, egy Cross-Gen Bundle és egy Ultimate Edition.

A három kiadás tartalmáról nem igazán tudunk semmit, de azt józan paraszti ésszel is kikövetkeztethetjük, hogy ha kapunk egy cross-gen csomagot, akkor bizony az Activision méltó régi nagy híréhez, és nem adja ingyenesen a következő generációs konzolokra érkező frissítést. 

Mindez persze nem hivatalos információ, tehát mindenképp javallott a távolságtartás az egyenesített kaszától, de a kiadó múltját tekintve sajnos egyáltalán nem lepődnénk meg egy ilyen húzáson. Meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)