Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops - Cold War a legelső Black Ops rész folytatása lehet

|

Egy szivárgás szerint a rejtélyes Perseus fedőnevű ügynök utáni hajsza közvetlen folyománya lesz a 2010-ben megjelent CoD Black Ops epizód történetének.

Hirdetés

Holnap jóval többet tudunk meg arról, hogy egészen pontosan milyen is lesz és miről szól majd a Call of Duty: Black Ops - Cold War, viszont addig szivárgások készítenek fel minket arra, hogy mire számíthatunk. A legújabb értesülés szerint az ősszel megjelenő játék a legelső Black Ops rész folytatása lesz.

Hirdetés

Az adatbányászok a Call of Duty: Modern Warfare fájljaiból próbálnak meg annyi hasznos információt kinyerni a széria legújabb felvonásáról, amennyit csak lehet. A COD Tracker nevű weboldal szerint a tegnap élesedett frissítésben olyan leírások találhatók, melyekben a fejlesztők részletezik, hogy az új rész a 2010-ben megjelent első Black Ops részt követi kronológiailag.

"A Call of Duty: Black Ops - Cold War a hidegháború instabil geopolitikai csatáiba dobja a játékosokat, melyek az 1980-as évek elejét jellemezték. Soha semmi nem az, aminek látszik a feszes egyjátékos kampányban, melyben a játékosok szemtől szembe találkoznak történelmi személyekkel és kemény igazságokkal, miközben a földgolyó olyan ikonikus helyszínein vívnak csatákat, mint Kelet-Berlin, Vietnam, Törökország, a szovjet KGB főhadiszállása és még sok más."

A szivárgásból az is kiderül, hogy a játék a Black Ops alsorozat olyan ikonikus karaktereit hozza vissza, mint Sergeant Frank Woods, Alex Mason vagy Jason Hudson. Emellett azok is megnyugodhatnak, akik a Zombie módot hiányolták az elmúlt címekből, hiszen a multiplayer szegmens mellett ez is visszatér.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)