Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops Cold War MP5-öse picit túl erős lett

|

Melyik fegyver az, ami megvan mindenkinek, a leggyorsabb tüzelési sebességgel bír, és olyan erős, hogy egy mesterlövész puskát is leköröz?

Hirdetés

Nincs hová bújnod az MP5-ösök elől, már legalábbis ha belépsz a Call of Duty: Black Ops Cold Warba. Az alap SMG mindenkinek megvan már az 1-es szinten, és mint kiderült, nincs is másra szükséged a sikerhez. Hozzácsapod a Gun-Ho perket, rávasalsz egy lézeres célzót, és rohangálva pumpálhatod tele ólommal az ellenfeleket mindenféle bűntudat nélkül.

Az MP5 a leggyorsabb SMG a játékban, mindemellett alig van szórása, és a sebzése is tiszteletreméltó. Ezek a tulajdonságai garantálják, hogy egy minden helyzetben hasznos flinta lesz belőle, de az igazi problémát az okozza, hogy a Cold War pályáinak méretei gyakorlatilag semmissé teszik a fegyver minden hátrányát.

Hirdetés

A lenti videón láthatjátok, ahogy egy Pellingtont használó lövész gyakorlatilag tehetetlen az MP5-tel szemben.

A Cold War fejlesztőcsapata már jelezte, hogy lesznek fegyverfinomítások már a Season 1-ben, de talán még annak érkezése előtt is. A gond az, hogy hiába fogják lejjebb tekerni a sebességét vagy az erejét, a Cold War térképei egyszerűen túlságosan kedveznek az SMG-knek. Komolyabb változtatásra lenne szükséges, és kérdéses, hogy ezt a Treyarch meglépi-e.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)